Groepen
Wilt u met een groep bij Restaurant Taste! genieten van een ontspannen, culinaire dag of avond? Kies voor één van onze arrangementen of laat u verrassen. Voor een zakelijke bijeenkomst, familiedag of bedrijfsuitje bent u van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Het is zelfs mogelijk om Restaurant Taste! voor uw privégelegenheid af te huren.

  • a la carte / stel uw menu samen uit de twaalf gerechten van onze menukaart
  • amusemenu / laat u verrassen door diverse culinaire creaties van onze chef
  • themamenu / aangepast op uw wensen, met één ingrediënt als rode draad

Wij denken graag met u mee.
Deel uw wensen en ideeën met ons.

Proeverijen
Regelmatig organiseert Restaurant Taste! een leerzame én lekkere proeverij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterclass van onze sommelier Kees Verlaan? Tijdens een WijnTaste! leert u meer over de druivensoort, wijnstreek of land van herkomst. Interesse? Houd onze Facebookpagina in de gaten.

VVV Walking Dinner
Maak op een bijzondere manier kennis met Tilburg. Het Walking Dinner-arrangement van VVV Tilburg is leuk voor een familiedag of als bedrijfsuitje.
Met een stadsgids ontdekt u wat de stad te bieden heeft. Ondertussen geniet u bij een aantal verschillende restaurants van een verrassend voor-, hoofd- of nagerecht. U boekt dit arrangement via VVV Tilburg.

Taste! Sky High
Taste! biedt elk jaar tijdens de Tilburgse Kermis een topattractie aan: Taste! Sky High. Dineren op het dak van Mercure Hotel Tilburg Centrum, op circa dertien meter hoogte, met uitkijk over de belevenissen in de stad. Geniet op hoog niveau van een culinair toparrangement.

Heeft u andere of aanvullende wensen of ideeën? Voor al uw vragen en reserveringen kunt u terecht bij onze restaurantmanager Kees Verlaan.
Vul het contactformulier in of bel 013 535 32 96.