Taste! gaat u verrassen in 2019

Tien jaar Taste! zit erop! We kijken terug naar een geweldig jaar vol mooie momenten. Maar wie onderneemt, moet ook vooruitkijken. Onze droom? Ook de volgende tien jaar de verwachtingen van onze gasten overtreffen met de mooiste gerechten en de beste beleving. We willen graag blijven groeien in kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid. In ons vak ben je immers nooit klaar!

Na uitvoerig beraad en uitgebreide brainstormsessies zijn we het er over eens geworden hoe ons droomrestaurant eruit moet zien. Onze conclusie: less is more. Om met behoud van onze kernwaarden de huidige signatuur op een verfrissende manier toekomstproof te maken, is het nu tijd voor de volgende stap:

WIJ NEMEN AFSCHEID VAN ONZE MENUKAART

Vanaf januari gaan we ál onze gasten verrassen! Natuurlijk doen we dat niet zomaar. Wij serveren hen de gerechten en wijn-spijs-combinaties waar we het meest trots op zijn, met de perfecte opbouw en afwisseling in smaak. We ontzorgen, nemen keuzestress weg en we doen onze naam eer aan door gasten kennis te laten maken met nieuwe smaken. Onze ervaring én die van onze gasten: hiermee overtreffen we verwachtingen en dat gunnen we iedereen. We noemen het: Chef’s Taste!

Onze gerechten zullen voortaan doorlopend wisselen, zodat we onszelf blijven uitdagen en ook de terugkerende gast steeds kunnen verrassen. Onze chefs komen persoonlijk aan tafel om voorkeuren, eventuele dieetwensen en allergieën te vernemen.

Chef's Taste!

Chef-kok Marc Bierkens stelt samen met zijn keukenbrigade dagelijks de heerlijkste gerechten samen. Stuk voor stuk verfijnd, tongstrelend en een lust voor het oog. Prikkel uw zintuigen en bepaal van hoeveel gangen u wilt genieten. Wij gaan u verrassen met een fantastische beleving: Chef’s Taste!

 • 1 gang
  € 24,50
 • 2 gangen
  € 29,50
 • 3 gangen
  € 36,50
 • 4 gangen
  € 44,50
 • 5 gangen
  € 51,50
 • 6 gangen
  € 56,50
 • 7 gangen
  € 61,50
Taste it all at Taste!

Mogen we uw smaakbeleving nog completer maken? Kies dan voor ons Taste it all at Taste!-arrangement. U krijgt naast het menu van uw keuze een sprankelend aperitief, een bijpassend wijn- of bierarrangement geselecteerd door onze sommelier Kees Verlaan, een fles water en na afloop koffie of thee met huisgemaakte friandises. Wilt u na een avond culinair genieten overnachten in Mercure Hotel Tilburg Centrum, dan bieden wij u een uniek Taste it All at Taste arrangement met overnachting voor € 129,- per persoon. Dit arrangement bestaat uit een vijfgangendiner, een overnachting (tweepersoonskamer) en luxe ontbijt. Het arrangement is op basis van beschikbaarheid, dus reserveer tijdig. Taste it All at Taste! menu

 • 3 gangen
  € 64,50
 • 4 gangen
  € 77,50
 • 5 gangen
  € 89,50
 • 6 gangen
  € 99,50