fulltime
Assistent Restaurantmanager

Beste toekomstige collega,

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Kees Verlaan, restaurantmanager en sommelier van Restaurant Taste! Momenteel moet ik het even doen zonder mijn rechterhand. Best onhandig voor een sommelier. Maar niet alleen bij het ontkurken kom ik een hand tekort. Ik zoek structureel versterking in de vorm van een assistent-restaurantmanager.

Wie ik ben
Wanneer je zoekt naar een nieuwe job, is niet alleen de functie-inhoud belangrijk. Je gaat intensief met mij samenwerken, dus ik kan me voorstellen dat je wel wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt.

Ik ben dus Kees, 32 jaar oud en al ruim 17 jaar werkzaam in de horeca. Na een aantal stages en banen in diverse hotels en restaurants ben ik in augustus 2008 (ongeveer een maand na de opening) werkzaam bij Restaurant Taste!. Ik startte in jouw toekomstige functie van assistent-restaurantmanager. Na drie jaar kreeg ik de leiding over het restaurant. Ik ben gek op eten en drinken (wijn en bier in het bijzonder) en geniet ervan om verwachtingen te overtreffen en gasten de avond van hun leven te bezorgen.

Wie wij zijn
Zo, mij ken je nu. Weet je ook al iets over Taste!? Ik vertel je graag in het kort iets over ons geweldige bedrijf dat dit jaar 10 jaar bestaat (en dat vieren we, kan ik je vertellen).

– Nummer 1 op Tripadvisor in Tilburg en in op 4 van alle 2893 restaurants in Noord-Brabant
– Met 13 punten en Prijs/Plezier (uitstekende prijs/kwaliteit verhouding) vermeld in GaultMillau
– Gepassioneerd, ervaren en gemotiveerd jong team
– Gesitueerd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum
– We streven naar een zo hoog mogelijk culinair niveau, in een gezellige en informele setting
– Taste! is veruit het meest diverse en leukste horecabedrijf van Tilburg en omstreken 😉

Wie jij bent
Ja, jij weet natuurlijk wel wie je bent. En ik ben benieuwd of wij als team een match zijn. Wat hoop ik te vinden in jou? Een enthousiaste, gedreven en ervaren horecaprofessional met een onbedwingbare passie voor eten en drinken. Je bent van nature gastvrij. En als je mensen in ons restaurant ziet genieten, dan maakt je hart een sprongetje. Moet je alles al weten en kunnen? Nee hoor, als je maar wilt leren! Wij willen je graag onderdompelen in onze wereld vol mooie producten en overheerlijke gerechten.

Hoe jouw werkzaamheden eruitzien
Als je werkt in een restaurant, heb je intensieve dagen. Wij pakken daarom ook onze belangrijke rustmomenten. We zijn gesloten op zondag en maandag, in de eerste week van januari (inclusief oud en nieuw) en gedurende de maand augustus. De rest van het jaar zijn we geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor het diner. We serveren geen lunch.

Je dienst begint om 16.00 of 18.00 uur met het klaarzetten van de mise en place. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid gedurende de avond is de uitvraag van de gerechten en alle communicatie tussen de keukenbrigade en de bediening. Jij zorgt ervoor dat alle gerechten bij de juiste gasten en op het perfecte moment worden uitgeserveerd. Daarnaast ondersteun je mij in mijn werkzaamheden, ben je bij mijn afwezigheid verantwoordelijk voor het schenken van de wijnen en neem je dan mijn organisatorische taken waar.

Wat we jou bieden
– Fulltime baan met een 38-urige werkweek. Het kan een keer een beetje meer of minder zijn, maar dat wordt netjes gecompenseerd
– Zondag en maandag vrij
– Veel eigen verantwoordelijkheid
– Waar mogelijk doorgroeimogelijkheden in ons zeer diverse horecabedrijf
– Interne opleidingsmogelijkheden
– Salaris conform Horeca-cao
– Wereldwijd voordelig overnachten in Accorhotels
– Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Zie jij het wel zitten om mijn rechterhand, mijn back-up, teammaatje en steun en toeverlaat te worden? Ik nodig je graag uit voor een kennismaking!

Solliciteren?
Stuur je sollicitatie inclusief Curriculum Vitae aan: personeelszaken@mercure-tilburg.nl, of Restaurant Taste! t.a.v. personeelszaken, Heuvel 37, 5038 CP Tilburg. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.