Hotelarrangement
Wilt u na een avond culinair genieten overnachten in Mercure Hotel Tilburg Centrum, dan bieden wij u een uniek Taste it All at Taste! arrangement mét overnachting voor € 129,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Dit arrangement bestaat uit:

– een vijfgangendiner
– een sprankelend aperitief, bijpassend wijn- of bierarrangement, een fles water
en koffie of thee met huisgemaakte friandises
– een overnachting (tweepersoonskamer)
– luxe ontbijt

Het arrangement is op basis van beschikbaarheid, dus reserveer tijdig.

Groepen
Wilt u met een groep bij Restaurant Taste! genieten van een ontspannen, culinaire dag of avond? Kies voor één van onze arrangementen of laat u verrassen. Voor een zakelijke bijeenkomst, familiedag of bedrijfsuitje bent u van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Het is zelfs mogelijk om Restaurant Taste! voor uw privégelegenheid af te huren.

Wij denken graag met u mee.

Deel uw wensen en ideeën met ons.

Proeverijen
Regelmatig organiseert Restaurant Taste! een leerzame én lekkere proeverij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterclass van onze sommelier Kees Verlaan? Tijdens een WijnTaste! leert u meer over de druivensoort, wijnstreek of land van herkomst. Interesse? Houd onze Facebookpagina in de gaten.

VVV Walking Dinner
Maak op een bijzondere manier kennis met Tilburg. Het Walking Dinner-arrangement van VVV Tilburg is leuk voor een familiedag of als bedrijfsuitje.
Met een stadsgids ontdekt u wat de stad te bieden heeft. Ondertussen geniet u bij een aantal verschillende restaurants van een verrassend voor-, hoofd- of nagerecht. U boekt dit arrangement via VVV Tilburg.

Heeft u andere of aanvullende wensen of ideeën? Voor al uw vragen en reserveringen kunt u terecht bij onze restaurantmanager Kees Verlaan.
Vul het contactformulier in of bel 013 535 32 96.