Hotelarrangement
Wilt u na een avond culinair genieten overnachten in Mercure Hotel Tilburg Centrum, dan bieden wij u een uniek Taste it All at Taste! arrangement mét overnachting voor € 129,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Dit arrangement bestaat uit:

– een vijfgangendiner
– een sprankelend aperitief, bijpassend wijn- of bierarrangement, een fles water
en koffie of thee met huisgemaakte friandises
– een overnachting (tweepersoonskamer)
– luxe ontbijt

Het arrangement is op basis van beschikbaarheid, dus reserveer tijdig.

Groepen
Wilt u met een groep bij Restaurant Taste! genieten van een ontspannen, culinaire dag of avond? Kies voor één van onze arrangementen of laat u verrassen. Voor een zakelijke bijeenkomst, familiedag of bedrijfsuitje bent u van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Het is zelfs mogelijk om Restaurant Taste! voor uw privégelegenheid af te huren.

Wij denken graag met u mee.

Deel uw wensen en ideeën met ons.

Proeverijen
Regelmatig organiseert Restaurant Taste! een leerzame én lekkere proeverij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterclass van onze sommelier Kees Verlaan? Tijdens een WijnTaste! leert u meer over de druivensoort, wijnstreek of land van herkomst. Interesse? Houd onze Facebookpagina in de gaten.

VVV Walking Dinner
Maak op een bijzondere manier kennis met Tilburg. Het Walking Dinner-arrangement van VVV Tilburg is leuk voor een familiedag of als bedrijfsuitje.
Met een stadsgids ontdekt u wat de stad te bieden heeft. Ondertussen geniet u bij een aantal verschillende restaurants van een verrassend voor-, hoofd- of nagerecht. U boekt dit arrangement via VVV Tilburg.

Heeft u andere of aanvullende wensen of ideeën? Voor al uw vragen en reserveringen kunt u terecht bij onze restaurantmanager Kees Verlaan.
Vul het contactformulier in of bel 013 535 32 96.

Tot en met 27 augustus is Taste! gesloten in verband met vakantie. Graag verwelkomen we u bij onze collega’s van Grand Café Puur. Vanaf 28 augustus openen wij onze deuren weer voor jullie!