Het is bijna Kerstmis! Voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar, waarbij je samen komt met jouw geliefden en waarbij je samen eindeloos geniet van gezelligheid en goed eten. Helaas zal Kerstmis er dit jaar heel anders uit gaan zien. Hoe? Dat weet niemand. Daarom hebben wij verschillende mogelijkheden voor u samengesteld. Zo kunt u, op welke manier dan ook, genieten van goed eten tijdens Kerstmis: bij ons in het restaurant of lekker thuis (Kerst To Go) 

Kerstmis @ Taste!

Lunch (€115,- p.p.)

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunnen u en uw naasten bij ons terecht voor een goed verzorgde lunch. Tussen 12.00 en 12.30 uur wordt u ontvangen met een feestelijk aperitief en diverse amuses. Vervolgens wordt u culinair verrast met een 5-gangen Feestmenu inclusief bijpassend drankarrangement en onbeperkt water en koffie of thee met friandises.  

Diner (€115,- p.p.)

Uiteraard kunt u ook op Eerste of Tweede Kerstdag bij ons terecht voor een feestelijk diner. Na het ontvangst tussen 17.30 en 18.00 uur wordt u meteen verwent met een feestelijk aperitief en diverse amuses, waarna u de rest van de avond kunt genieten van een 5-gangen Feestmenu. Alle gerechten zullen worden geserveerd met bijpassende dranken en u kunt de hele avond genieten van onbeperkt water en koffie of thee met friandises. 

Klik hier voor het Kerstmenu

Hotelarrangement (€179,- p.p.)

Wilt u uw kerst helemaal afmaken? Dan kunt u ook kiezen voor ons Hotelarrangement. Hierbij worden de hotelkamers van Mercure Hotel Tilburg Centrum omgetoverd tot luxe Private Dining Rooms, waar u kunt genieten van 5-gangen Lunch of Diner Feestmenu. Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende dranken en u kunt de hele avond genieten van onbeperkt water en koffie of thee met friandises. Na het diner kunt u direct uw bed in duiken, waarna u de volgende ochtend verrast wordt met heerlijk kerstontbijt op bed. Een ware belevenis!

Kerst!@Home

(€59,50 p.p.)

Liever thuis genieten van Kerstmis met uw naasten? Ook dan staan we uiteraard voor u klaar. Speciaal voor deze bijzondere Kerstmis introduceren we ‘Kerst!@Home’: de uitgebreide Kerstmis special van Taste!@Home. Binnen een handomdraai tovert u zelf een verrassend Kerstdiner op tafel. Wij de voorbereiding, u de eer! 

Alle Kerst!@Home pakketten kunnen op 24 december opgehaald worden. Om het ophaalmoment van uw bestelling zo feestelijk mogelijk te maken organiseren wij een Kerst Drive-In bij ibis Tilburg (Dr Hub van Doorneweg 105, 5026 RB Tilburg). Wij zorgen voor de aankleding, de glühwein en foute kerstmuziek. Zo maken we er samen een onvergetelijk moment van.

Klik hier voor het Kerst!@Home menu

Reserveren?

Wilt u een reservering maken voor lunch of diner in ons restaurant? In verband met het coronavirus hebben wij een beperkte capaciteit in ons restaurant. Om die reden nemen we reserveringen aan op basis van de anderhalve meter-regel. Bij uw reservering ontvangt u van ons een ‘gastnummer’. Na het maken van uw reservering ontvangt u van ons een e-mail waarin uw gastnummer vermeld staat. Indien we op het moment van Kerstmis maximaal 30 gasten mogen ontvangen, betekent dit dat u op de wachtlijst terechtkomt wanneer uw nummer boven de 30 is. We hopen op uw begrip hiervoor.

Liever thuis genieten van ons Kerst To Go menu? Maak dan alvast uw reservering!

Reserveer hier uw Kerst!@Home menu

Reserveer hier voor uw lunch/diner bij Taste!