Chef's Taste

Chef-kok Roy de Gier bereidt samen met zijn keukenbrigade de mooiste gerechten. Stuk voor stuk verfijnd, tongstrelend en een lust voor het oog. Prikkel uw zintuigen en vertel ons hoeveel verrukkelijke gangen wij u mogen serveren!

Let op: in het weekend serveren wij uitsluitend diners vanaf 4 gangen.

*U ontvangt een korting van €5,- per persoon wanneer u doordeweeks een tafel reserveert voor een 4, 5, 6 of 7-gangen diner.

  • 1 gang
    € 36,00
  • 2 gangen
    € 40,50
  • 3 gangen
    € 47,50
  • 4 gangen
    € 61,00*
  • 5 gangen
    € 69,50*
  • 6 gangen
    € 74,50*
  • 7 gangen
    € 79,50*
Taste it all at Taste!

Mogen we uw smaakbeleving nog completer maken? Kies dan voor ons Taste it all at Taste!-arrangement. U krijgt naast het aantal gangen van uw keuze een sprankelend aperitief, een bijpassend wijn- of bierarrangement geselecteerd door onze sommelier Kees Verlaan, en een fles water. Na afloop serveren we u nog een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises. Wilt u na een avond culinair genieten overnachten in Mercure Hotel Tilburg Centrum, dan bieden wij u een unieke hotelarrangementen aan!

Let op: in het weekend serveren wij uitsluitend diners vanaf 4 gangen.

*U ontvangt een korting van €5,- per persoon wanneer u doordeweeks een tafel reserveert voor een 4, 5, 6 of 7-gangen diner.

Taste it All at Taste! menu

  • 3 gangen
    € 74,50
  • 4 gangen
    € 92,50*
  • 5 gangen
    € 104,50*
  • 6 gangen
    € 114,50*
  • 7 gangen
    € 124,50*

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar.
Ondanks dat restaurant Taste! haar deuren sluit, bent u van harte welkom bij de vernieuwde bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.