Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Als hotelgast hoeft het u ook op culinair gebied dus aan niets te ontbreken en ook niet-hotelgasten zijn uiteraard van harte welkom.

Het hotel is gevestigd in het hart van Tilburg, aan het centrale plein de Heuvel. De ideale uitvalsbasis om de stad of omgeving te verkennen en tegelijkertijd dé plek om te vergaderen en elkaar te ontmoeten. Een privébezoek of een zakelijke bijeenkomst: u mag altijd rekenen op een gastvrij ontvangst en een comfortabel verblijf.

Met ons volledig verzorgde hotel arrangement geniet je van een (h)eerlijk diner met bijzonder verfijnde gerechten en een overnachting in het hotel achteraf. Of wat dacht u van lekker relaxen bij Restaurant Taste! na een hele dag vergaderen in een van de vergaderruimtes van het hotel? Wat uw reden ook is, u bent van harte welkom om u in de watten te laten leggen door onze keukenbrigade.

Reserveer een stijlvolle hotelkamer bij Mercure Hotel Tilburg Centrum
of kies voor één van de arrangementen.

Als u met de auto naar Restaurant Taste! komt, parkeert u gratis in Parkeergarage Heuvelpoort. Binnen enkele stappen staat u vanuit ons restaurant in de parkeergarage. Met de uitrijkaart die u na uw diner ontvangt, verlaat u kosteloos de garage.