Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Als hotelgast hoeft het u ook op culinair gebied dus aan niets te ontbreken en ook niet-hotelgasten zijn uiteraard van harte welkom.

Het hotel is gevestigd in het hart van Tilburg, aan het centrale plein de Heuvel. De ideale uitvalsbasis om de stad of omgeving te verkennen en tegelijkertijd dé plek om te vergaderen en elkaar te ontmoeten. Een privébezoek of een zakelijke bijeenkomst: u mag altijd rekenen op een gastvrij ontvangst en een comfortabel verblijf.

Met ons volledig verzorgde hotel arrangement geniet je van een (h)eerlijk diner met bijzonder verfijnde gerechten en een overnachting in het hotel achteraf. Of wat dacht u van lekker relaxen bij Restaurant Taste! na een hele dag vergaderen in een van de vergaderruimtes van het hotel? Wat uw reden ook is, u bent van harte welkom om u in de watten te laten leggen door onze keukenbrigade.

Reserveer een stijlvolle hotelkamer bij Mercure Hotel Tilburg Centrum
of kies voor één van de arrangementen.

Als u met de auto naar Restaurant Taste! komt, parkeert u gratis in Parkeergarage Heuvelpoort. Binnen enkele stappen staat u vanuit ons restaurant in de parkeergarage. Met de uitrijkaart die u na uw diner ontvangt, verlaat u kosteloos de garage.

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.