Welkom bij Taste!

Eten bij Restaurant Taste! is een ware belevenis: prikkel uw zintuigen in een intieme omgeving en laat u verwennen door onze culinaire gastvrijheid. Neem plaats in ons gezellige restaurant en bekijk hoe de koks uw gerechten bereiden dankzij de grote open keuken.

Producten van het seizoen vormen de basis van onze gerechten en zijn elk vers van de teler, puur en (h)eerlijk. Chef-kok Roy de Gier en zijn keukenbrigade serveren exclusieve, verfijnde gerechten. Tongstrelend en altijd een lust voor het oog. Zo haalt de chef inspiratie onder meer uit de seizoenen en is smaak de essentie van ieder gerecht. Door samen te werken met lokale, speciaal geselecteerde leveranciers zijn de producten op uw bord vers én van de beste kwaliteit.

Aandacht voor smaak én de wijn-spijscombinatie kenmerken Restaurant Taste!. Op basis van de menukaart worden de wijnen bij de gerechten gekozen. Sommelier Kees Verlaan maakt hierin verfrissende keuzes zodat wijn en spijs het beste in elkaar naar boven halen. Met liefde geeft hij u aan tafel inzicht in zijn keuze.

Aan tafel komt alles samen

Mooie gerechten, verrassende wijnen en aandacht voor iedere gast, dat is Restaurant Taste!. Waar iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken zich thuis voelt.

Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum aan de Heuvel in Tilburg en is zonder twijfel één van de culinaire aanvoerders van de stad. Niet voor niets wordt het restaurant geroemd door GaultMillau, de onafhankelijke restaurant- en hotelgids van Nederland. Met een vermelding ‘Prijs|Plezier’ behaalt ons restaurant een interessant culinair niveau voor een aantrekkelijke prijs.

Wij houden vanzelfsprekend op smaakvolle wijze rekening met vegetarische wensen, diëten en allergieën.

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.