Toch kunnen genieten van Restaurant Taste! met Private Dining

Tijdens de COVID-19 crisis is het Private Dining arrangement ontstaan. Hierbij hebben we de hotelkamers van Mercure Hotel Tilburg Centrum omgetoverd tot kleine restaurantjes. Doordat het zo goed is bevallen zetten we dit arrangement voort.  Zo beschikt u over een eigen restaurant, waar we u door middel van roomservice het menu zullen serveren. Op die manier kunnen we de 1,5 meter afstand gemakkelijk bewaren en dus voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. U geniet van de tongstrelende gerechten zoals u van ons gewend bent. Om de volledige Taste! experience naar uw eigen privé restaurant te brengen, ziet u een live stream waarbij u uitleg van de gerechten krijgt door onze chefs. Ook kunt u onze Taste! Spotify playlist opzetten. Genieten van het heerlijke menu van Restaurant Taste! is onderdeel van een mooi arrangement. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Na het overheerlijke diner kunt u de spullen op laten halen en gaat het ontspannen genieten verder. U mag namelijk met dit arrangement blijven overnachten in één van de moderne kamers van Mercure Hotel Tilburg Centrum. De volgende ochtend kunt u eventueel ook nog genieten van een heerlijk ontbijt.

Mercure Hotel Tilburg Centrum

Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum zet u uw koffers neer en dan kan het genieten beginnen. Slaap in één van de 108 4-sterren kamers. Naast heerlijke bedden zijn alle hotelkamers voorzien van airconditioning, flatscreen tv en gratis WiFi. Het hotel is te vinden midden in het centrum en om de hoek vindt u Parkeergarage Heuvelpoort, ideaal! Geniet in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijt en uw verblijf is compleet.

Taste!@home 

Restaurant Taste! heeft nog meer leuks! We hebben namelijk verschillende pakketten samengesteld waarmee u thuis aan de slag kunt gaan. Maak de gerechten van Restaurant Taste! in uw eigen keuken. Uiteraard krijgt u hierbij wel hulp van onze chefs. We bereiden namelijk het een en ander voor u voor. Vervolgens kunt u het afmaken, opwarmen en de borden opmaken. Hierin begeleiden de chefs u door middel van video’s. Ook heeft onze sommelier Kees Verlaan per gerecht een bijpassende wijn voor u als suggestie. Een echt feestje dus! Daarnaast hebben we verschillende pakketten gemaakt met onder andere onze Taste! Riesling en de Grand Café Puur biertjes. Deze pakketten kunt u iemand cadeau doen of er lekker zelf van genieten op de bank of tijdens uw online borrel.