Reserveren bij Restaurant Taste!

Wij bieden onze gasten een culinaire ervaring, en niet alleen op smaakgebied. Bij Taste! hangt een fijne ambiance. Er is voor ieder een plek naar keuze: of u nu de keukenbeleving mee wilt krijgen of liever in een rustige omgeving dineert. Wij bieden het allemaal. 

Zijn er bijzonderheden van toepassing op uw diner waar wij rekening mee kunnen houden? Denk daarbij bijvoorbeeld aan speciale wensen m.b.t. allergieën of diëten, maar ook of u voor een speciale gelegenheid komt of het aantal gangen dat u graag zou willen. Laat het ons vooral weten bij het reserveren. We bereiden ons graag zo goed mogelijk voor op uw komst.

Hoe gebruikt u deze reserveringsmodule?

In de eerste stap kiest u voor middag (beschikbaar voor tea & wine) of avond (beschikbaar voor wine & dine). Vervolgens wordt u doorgestuurd naar het selecteren van het aantal personen, datum en tijdstip. Daarna vragen we u om uw gegevens in te vullen. Na deze stap kunt u selecteren voor welk type arrangement (menu) u ons wilt bezoeken en uw reservering compleet maken.

Reserveer nu

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.