Reserveren bij Restaurant Taste!

Wij bieden onze gasten een culinaire ervaring, en niet alleen op smaakgebied. Bij Taste! hangt een fijne ambiance. Er is voor ieder een plek naar keuze: of u nu de keukenbeleving mee wilt krijgen of liever in een rustige omgeving dineert. Wij bieden het allemaal. 

Zijn er bijzonderheden van toepassing op uw diner waar wij rekening mee kunnen houden? Denk daarbij bijvoorbeeld aan speciale wensen m.b.t. allergieën of diëten, maar ook of u voor een speciale gelegenheid komt of het aantal gangen dat u graag zou willen. Laat het ons vooral weten bij het reserveren. We bereiden ons graag zo goed mogelijk voor op uw komst.

Hoe gebruikt u deze reserveringsmodule?

In de eerste stap kiest u voor middag (beschikbaar voor tea & wine) of avond (beschikbaar voor wine & dine). Vervolgens wordt u doorgestuurd naar het selecteren van het aantal personen, datum en tijdstip. Daarna vragen we u om uw gegevens in te vullen. Na deze stap kunt u selecteren voor welk type arrangement (menu) u ons wilt bezoeken en uw reservering compleet maken.

Reserveer nu

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar.
Ondanks dat restaurant Taste! haar deuren sluit, bent u van harte welkom bij de vernieuwde bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.