Taste!@Home

Taste!@Home is terug! Na het succes van dit voorjaar hebben we besloten om u ook nu thuis culinair te verrassen. Het concept: tover binnen een handomdraai zelf een onvergetelijk driegangendiner op tafel. Onze chefs hebben het voorbereidend werk gedaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is alles volgens de instructievideo’s af te maken. Zo beleeft u Taste! gewoon bij u thuis aan de keukentafel.

Tip: combineer uw Taste!@Home kit met één of meerdere van de ultieme bijpassende wijnen van Kees.

Bestellen? Dat kan hier.

U krijgt een complete Taste!@Home kit

Alle ingrediënten die u nodig heeft voor dit gerecht

Voorbereiding door onze chefs (u mag met de eer strijken)

Instructievideo’s van onze chefs

Optioneel: een fles bijpassende wijn met video van Sommelier Kees met tekst en uitleg via een video

 Alle gerechten zijn voldoende voor 2 personen. Bent u met 3 of 5 personen? Voeg dan 1 of 2 keer extra persoon toe aan uw bestelling.

3 gangen menu voor  € 35,- * per persoon.

Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze (keuze per 2 personen)

Friandises voor bij de koffie.

* Minimaal 2 personen. Toeslag extra persoon € 35,-

De inhoud van het Taste!@Home menu is, net als ons chef’s Taste! menu bij Taste! een verrassing. U vertelt ons uw voorkeur voor vlees of vis per gang en u geeft onze chef daarmee carte blanche voor de gerechten die u krijgt. Een allergie of dieet om rekening mee te houden? U kunt ons dit laten weten via de opmerkingen bij de bestelling, of dit telefonisch op per e-mail aan ons doorgeven en/of toelichten.

Taste!@Home uitbreiding € 75,-

Uw Taste!@Home kit uitbreiden met bijpassende wijnen? Dat kan! Wanneer u van alle wijnsuggesties bij uw menu gebruik wil maken kunt u eenvoudig (en voordeliger) de Taste!@Home uitbreiding aan uw bestelling toevoegen. U ontvangt dan 3 flessen bijpassende wijn bij uw menu, inclusief instructie video’s van Sommelier Kees Verlaan. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse fles wijn te bestellen (€30,- per fles.

Bestellen?

Wilt u een van de Taste!@Home pakketten bestellen? Dat kan hier of door te bellen naar 013 535 3296. De pakketten kunnen op donderdag tot en met zondag tussen 16.00 en 19.00 uur afgehaald worden aan de receptie van Mercure Hotel Tilburg Centrum. De ingang kunt u vinden aan de zijde van de Heuvel.