Valentijn

#vierhetmettaste 

Valentijn, de dag van de liefde! Voor velen een uitgelezen dag voor een bezoek aan Taste! om samen met de belangrijkste persoon in uw leven de liefde te vieren. Dit jaar gaat dát feestje helaas niet door. Maar zo makkelijk laten wij ons niet uit het veld slaan:

 “Als de liefde niet naar Taste! komt, brengt Taste! de liefde thuis!”

 We nemen graag alles uit handen zodat jullie met z’n tweetjes kunnen genieten van elkaar en een onvergetelijke avond kunnen beleven. Verras uw geliefde met een romantisch diner voor twee. Extra uitpakken? Naast een 3, 4 of zelfs 5 gangen Taste!@Home verrassingsmenu bieden we de mogelijkheid tot een aantal bijzondere cadeaus, of zelfs een heuse serenade!!!

Serenade

Misschien wel de meest romantische manier om de liefde te uiten: een serenade! Niet gezegend met een gouden keeltje? Wij hebben de oplossing. We kennen namelijk een aantal fantastische zangers en zangeressen die staan te popelen om weer eens een live optreden te mogen geven. Niet op een podium in een grote zaal helaas, maar wel bij u op de stoep!! Tussen 18.00 en 22.00 uur belt er iemand aan om u en uw geliefde toe te zingen. Hij of zij brengt u 3 liefdesliedjes ten gehore. Hebben jullie “een liedje” samen? Laat het ons vooral weten! Geen garanties, maar we gaan dan ons uiterste best doen om juist dát liedje voor te dragen.

€ 30,-

Roos

Hét symbool van de liefde: de rode roos. “Onze” huisbloemist Magnolia heeft een wel heel bijzondere Valentijn geschenk van deze speciale bloem gemaakt. 

€ 14,95

Bloemen

Is één roos niet voldoende om uw liefde uit te drukken? Ga dan voor dit fantastische liefdesboeket in de vorm van een hart. Magnolia heeft met de allermooiste bloemen hét bloemstuk voor u samengesteld.

€ 29,95

Bonbons

Waar maak je de meeste dames (én heren) nou écht gelukkig mee? Chocolade! Chocolatier Friandries heeft een bijzondere geschenkverpakking met 9 of 16 luxe bonbons samengesteld met de meest bijzondere smaken!

9 stuks € 14,95

16 stuks € 19,95

 

Niet alleen de Horeca wordt zwaar getroffen door de Corona crisis. We helpen dan ook graag een aantal van onze partners een handje. De volledige opbrengst van de geboekte extra’s zetten we dan ook rechtstreeks door naar Magnolia, Friandries en/of de artiest op uw drempel. Zo helpen we elkaar en kunnen we de prijzen voor u als onze gasten toegankelijk houden.

 Het Valentijn menu en de extra’s zijn te boeken voor 13 en 14 februari via deze link. Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten! We denken graag met u mee om van Valentijn 2021 een onvergetelijke en liefdevolle avond te maken.

Taste!@Home

Taste!@Home is terug! Na het succes van dit voorjaar hebben we besloten om u ook nu thuis culinair te verrassen. Het concept: tover binnen een handomdraai zelf een onvergetelijk driegangendiner op tafel. Onze chefs hebben het voorbereidend werk gedaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is alles volgens de instructievideo’s af te maken. Zo beleeft u Taste! gewoon bij u thuis aan de keukentafel.

Tip: combineer uw Taste!@Home kit met één of meerdere van de ultieme bijpassende wijnen van Kees.

Bestellen? Dat kan hier.

U krijgt een complete Taste!@Home kit

  • Alle ingrediënten die u nodig heeft voor dit gerecht
  • Voorbereiding door onze chefs (u mag met de eer strijken)
  • Instructievideo’s van onze chefs
  • Optioneel: een fles bijpassende wijn met video van Sommelier Kees met tekst en uitleg via een video

Stel uit onderstaande gerechten zelf uw eigen menu samen. Alle gerechten zijn voldoende voor 2 personen. Bent u met 3 of 5 personen? Voeg dan 1 of 2 keer extra persoon toe aan uw bestelling.

3 gangen menu voor  € 35,- * per persoon.

  • Friandises
  • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze (keuze per 2 personen)

* Minimaal 2 personen. Toeslag extra persoon € 35,-

Het Taste!@Home menu

Bekijk het Taste!@Home menu hier.

Taste!@Home uitbreiding € 75,-

Uw Taste!@Home kit uitbreiden met bijpassende wijnen? Dat kan! Wanneer u van alle wijnsuggesties bij uw menu gebruik wil maken kunt u eenvoudig (en voordeliger) de Taste!@Home uitbreiding aan uw bestelling toevoegen. U ontvangt dan 3 flessen bijpassende wijn bij uw menu, inclusief instructie video’s van Sommelier Kees Verlaan. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse fles wijn te bestellen (€30,- per fles.

Bestellen?

Wilt u een van de Taste!@Home pakketten bestellen? Dat kan hier of door te bellen naar 013 535 3296. De pakketten kunnen op donderdag tot en met zondag tussen 16.00 en 19.00 uur afgehaald worden in de Brandstore van Mercure Hotel Tilburg Centrum.

Taste @ Home

Nog geen plannen om uw Valentijn te verrassen? Klik dan op onderstaande link en bekijk al onze Valentijn @ Home opties.

Bestel via deze link!