Vier de feestdagen met Taste!
Het is weer bijna kerst, de tijd van het jaar om samen met uw geliefde, gezin of familie van een onvergetelijke kerst te genieten, te proosten op de gezondheid en het goede leven. Nadat het vorig jaar allemaal wat anders is gelopen dan dat we allemaal gehoopt hadden, gaan wij het dit jaar dubbel zo gezellig inhalen met alle mensen die u liefhebt. En waar kunt u dat nu beter doen dan uw kerst bij Taste! vieren. Wanneer u uw kerst bij Taste! gaat vieren dan zal u de knusse kerstsfeer beleven, genieten van goed eten, een fijne tijd met uw naasten hebben en een onvergetelijke kerst beleven.

Kerstmenu 2021
Ook dit jaar hebben wij speciaal voor u een heerlijk kerstmenu samengesteld, zodat uw kerst bij Taste! echt onvergetelijk zal gaan worden. Ons kerstmenu is uitsluitend te bestellen als ‘Taste! it al at Taste!’ arrangement. Dit is een 5 gangen menu voor €125,- p.p., ook kunt u dit 5 gangen menu uitbreiden naar een 6 gangen menu voor maar €12,50 extra p.p. Dit kerstmenu is inclusief een feestelijk aperitief, een bijpassend wijn, bier of alcoholvrij arrangement, waters en koffie of thee met friandises.

Bekijk het menu hier

Liever niet meer naar huis toe rijden na uw kerst bij Taste!? Boek dan het kerstarrangement: Restaurant Taste!
Om uw kerst nog onvergetelijker te maken, hebben wij samen met Mercure Hotel Tilburg Centrum een uniek arrangement voor samengesteld. Met dit unieke arrangement kunt u genieten van ons overheerlijke kerstmenu. Na afloop serveren we u nog een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Nadat u heeft kunnen genieten van ons overheerlijke kerstmenu overnacht u in één van de standaardkamers van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Zo kunt u direct na het eten, met een goed gevulde maag, op een goed bed slapen. De volgende ochtend kunt u gebruik maken van een overheerlijk (kerst)ontbijtbuffet.

Bekijk hier het arrangement

Wij hebben super veel zin om u te verwelkomen deze kerst!
Wij zijn al helemaal klaar voor kerst 2021 en hebben er super veel zin in, hopelijk u ook!
Reserveren kan telefonisch op: 013- 535 32 96 of via e-mail op: info@taste.nl. Wij kijken er erg naar uit om u te ontvangen met kerst @ Taste!