De Tilburgse kermis. Sinds jaar en dag een bonte verzameling van kleur, gelijk, spanning, sfeer en beleving én al vele jaren het decor voor Taste! Sky High. Helaas leent de intieme setting van het dakterras zich niet voor een ‘’Corona Proof’’ versie van dit speciale evenement, wat voor velen van u al een jarenlange traditie is geworden.

Taste! of Colour
Maar, Tast! zou Taste! niet zijn als we geen fantastisch alternatief voor u hadden bedacht. Voor de editie van 2021 dalen we namelijk af naar de Heuvel en dompelen we u onder in een wereld van kleur. Heeft u zich al eens afgevraagd hoe bijvoorbeeld groen, geel of rood smaken? Wij wel!

Tijdens dit culinaire 5 dagen ‘’Taste! of Colour’’ diner passeren 8 verschillende kleuren de revue. Bij iedere kleur hoort een bijzondere beleving. Niet alleen op het bord, maar ook in uw glas en om u heen. We prikkelen al uw zintuigen met deze beleving van smaak en kleur.

Tijdens de Tilburgse Kermis, van 16 tot 25 juli, ontvangen we u graag om 17.30 uur op ons afgeschermde terras op de Heuvel. De kosten voor deze volledige verzorgde avond bedragen €110,- p.p. en dit is inclusief aperitief, amuses, 5 gangen menu, bijpassende wijnen, water en koffie of thee met friandises.

Overnachten tijdens de Tilburgse Kermis
Wanneer u heerlijk heeft genoten tijdens het culinaire ‘’Taste! of Colour’’ diner op het centrale plein de Heuvel kom dan overnachten bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Taste! is namelijk gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het hotel bevindt zich middenin de stad, waardoor u gegarandeerd de ultieme beleving van de kermis mee krijgt.

Reserveer een stijlvolle hotelkamer bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

Reserveren
Reserveren kan telefonisch op: 013- 535 32 96 of via e-mail op: info@taste.nl. Wij kijken er erg naar uit om u te ontvangen bij Taste! of Colour

Taste! Heuvelterras

Op de Heuvel hebben we een schitterend zomers terras ingericht. Om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken beschikt dit terras over windschermen, parasols en warmtelampen. Bij mooi weer (informeer bij twijfel via e-mail, telefoon of WhatsApp voor de mogelijkheden) verhuizen we ons restaurant naar buiten.

Reserveer uw bezoek aan ons Heuvelterras!