Taste! the Game

De coronacrisis dwingt ons allen om “out of the box” te denken. Te denken in oplossingen in plaats van problemen. Zoals we onszelf de afgelopen maanden hebben leren aanpassen middels de nieuwe concepten Taste!@Home en Private Dining, zijn we noodgedwongen ook voor Taste! Sky High op zoek gegaan naar een alternatief. Omdat er dit jaar geen kermis is (althans niet in onze voortuin) en het dakterras te klein is om jullie op veilige afstand te kunnen laten dineren, zal er voor het eerst in 12 jaar Taste! dit jaar helaas geen Sky High plaatsvinden…

MAAR: om deze bijzondere (voor velen van jullie jaarlijkse) traditie niet voorbij te laten gaan hebben we voor dit jaar een fantastische alternatieve attractie: “the Taste! Game”

Dare Wines

Wijnpartner Dare Wines heeft jarenlange ervaring en kennis als sommeliers samengebracht in “Dare Wines The Game”. Hét wijnspel voor iedereen met én zonder wijnkennis. Competitief, leerzaam en vooral heel gezellig. Ontwikkel je persoonlijke smaak en wijnkennis met behulp van The Game. Tijdens het spel leer je alles over smaakprofielen, het combineren van wijn-spijs en ontdek je de geheimen van de sommelier. Het is proeven op dé nieuwe manier. Ben jij het onontdekte wijntalent?!

Iedereen heeft een persoonlijke smaak. Kun jij je eigen voorkeuren opzijzetten om erachter te komen welk smaakprofiel er in het glas zit? We proeven vanuit officiële zwarte INAO-proefglazen. Zo schakelen we het zintuig ‘zicht’ uit en helpen we je om op een andere manier wijn te proeven. Tijdens The Game leer je spelenderwijs verschillende smaakprofielen te herkennen en de brug te maken naar wijn en spijs. We helpen je een referentiekader te ontwikkelen!.

Taste!

En die spijs, die komt natuurlijk uit onze eigen keuken! Normaal gesproken selecteert sommelier Kees bijpassende wijnen bij de gerechten, maar voor de gelegenheid hebben we onze keukenbrigade uitgedaagd en het nu eens omgedraaid. Met het schitterende menu dat zij hebben bedacht belooft het ook zónder kermis een spectaculaire avond te worden. We nemen jullie mee in een avondvullende, culinaire, spannende en leerzame avond, waarmee we ál jullie smaakpapillen uitdagen.

Wine

Taste! &

Enjoy

Reserveren

We organiseren The Game op:

Vrijdag 17 juli

Zaterdag 18 juli

Zondag 19 juli

Woensdag 22 juli

Donderdag 23 juli

Vrijdag 24 juli

Zaterdag 25 juli

Er zijn maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen per avond, dus zorg dat u een plekje aan tafel bemachtigt!!! Al gereserveerd voor Taste! Sky High? Graag vernemen we of u gebruik wil maken van dit alternatieve programma en of uw reservering mag blijven staan op dezelfde dag (indien mogelijk) of dat uw voorkeur uitgaat naar een andere dag.

Kosten

De kosten voor deze complete avond bedragen € 99,- p.p.

Dit is inclusief het spel met proeverij en een 5 gangen diner met bijpassende wijnen, water, koffie of thee met friandises.