Tea

Bent u op zoek naar een fijne plek in hartje Tilburg centrum, waar u eindeloos kunt genieten van een uitgebreide High Tea? Dan bent u bij Restaurant Taste! aan het juiste adres. Laat u een middag lang verwennen met al het lekkers dat onze keukenbrigade te bieden heeft en kies voor onze uitgebreide High Tea, inclusief sprankelend aperitief en onbeperkt topkwaliteit thee van Essentials Tea.

Voor €26,- per persoon bent u een hele middag voorzien van een zorgvuldig samengestelde High Tea.

Essentials Organic Luxury Tea

Thee uit een wijnglas? Jazeker! Deze glazen zijn speciaal ontwikkeld voor thee en zijn hittebestendig. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de aroma’s in het glas blijven hangen en u (net als bij wijn) kan walsen om de thee zo goed te kunnen proeven en ruiken. Bas en Ilona importeren van over de hele wereld de allerhoogste kwaliteit biologische thee naar hun bedrijf in Goirle (toch een beetje Brabantse thee dus!). Laat u verrassen door de puurheid van de groene thee, de Rooibos en de Buchu en de bijzondere smaken en geuren van de samengestelde theeën.

Uw favoriete ‘High Tea’ gerecht als lunch?

Dat kan natuurlijk ook! De gerechten van onze ‘tea’-kaart zijn ook als lunchgerecht te bestellen. Uiteraard in een grotere portie!

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.