Word jij onderdeel van team Taste!?

Een thuisgevoel creëren én de gasten laten genieten van een culinaire beleving van topklasse: dat is onze gedeelde missie en passie. Bij restaurant Taste! staat er een gepassioneerd, hecht én gezellig team klaar om de gasten in de watten te leggen. Om samen alle culinaire verwachtingen te overtreffen en een belevenis te serveren. Met als streven een tafel waar alles samenkomt: verrassende wijnen, persoonlijke aandacht én de beste gerechten.

Bij Taste! staan we nooit stil. In 2008 openden wij onze deuren voor het eerst en door de jaren heen hebben we wat aanpassingen gedaan aan ons concept. De belangrijkste wijziging was in 2018, toen we onze menukaart de deur uit hebben gedaan. Sindsdien serveren we een “Chef’s Taste!” menu van 4 tot en met 7 gangen. Een van onze chefs komt bij de gasten aan tafel om te overleggen hoeveel gangen ze willen proeven en of er uitzonderingen zijn om rekening mee te houden. Met deze manier van werken kunnen we onze volledige focus leggen op het bereiden en meegeven van een klein aantal gerechten, wat zorgt voor rust, stabiliteit en een hoge kwaliteit.

Met dezelfde focus gaan we ons concept verbreden. Binnenkort gaan we verder als Taste! Tea, Wine, Fine Dining. Aan ons bestaande Fine Dining concept voegen we, met dezelfde kwaliteitstandaard, High Tea en High Wine toe, met hiervan afgeleid een toegankelijke lunch en dinerkaart.

Restaurant Taste! is onderdeel van de overkoepelende organisatie carriereindehoreca.nl. Samen met Mercure Hotel Tilburg Centrum, Hotel ibis Tilburg, Masami Fusion Cuisine en Parkeergarage Heuvelpoort vormen wij een sterke organisatie. Binnen onze organisatie werken we vanuit onze kernwaarden en geloven we in de kracht van drijfveren en competenties. In de horeca zijn er tal van rollen te vervullen. Bij de bedrijven van carriereindehoreca.nl zijn we gepassioneerd over ons vak, onze merken en onze job. Wij geloven dat een loopbaan in de horeca ook voor jou een mooie carrière kan opleveren.

Alle medewerkers binnen Carrière in de Horeca worden geselecteerd op basis van passie, kwaliteit en persoonlijkheid. Wij gaan niet op zoek naar competenties. Competenties kun je namelijk ontwikkelen. Bij ons gaat het om drijfveren. Zolang jouw DNA bij onze organisatie past, kijken we graag samen naar de mogelijkheden!

Heb jij, net zoals al onze medewerkers, een kloppend hart voor de horeca en sta jij met passie klaar voor al onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar krachten die ons team komen versterken.

Klik hier voor alle mogelijkheden binnen team Taste!

 

 

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.