Bij Restaurant Taste! hebben we een gedeelde missie én passie: zorgen dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een culinaire beleving van topklasse. Een hechte en gepassioneerde club mensen staat iedere dag weer klaar om de gasten een vertrouwd gevoel te geven en hun culinaire verwachtingen te overtreffen. Kom jij ons team versterken? Bekijk hier alle vacature mogelijkheden:

Vacature: Horecamedewerker/medewerker bediening
Als medewerker bediening zorg jij ervoor dat elke gast een onbezorgde, culinaire avond uit beleeft. Jouw kennis over en passie voor eten en drinken deel je op een spontane en ongedwongen manier met onze gasten. Jij bent onderdeel van de culinaire totaalbeleving en presenteert de exclusieve, verfijnde gerechten op passende wijze aan tafel. Kortom, jij zorgt ervoor dat het onze gasten in het restaurant en op evenementen waar Restaurant Taste! aanwezig is, aan niets ontbreekt.

Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer!

Vacature: Assistent Maître- Sommelier
Heb je een diepgewortelde passie voor wijn en de perfecte wijn-spijs combinatie? En wil je die passie graag overbrengen op onze gasten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent Maître-Sommelier als aanvulling op ons hechte team. Voel je je nog niet direct aangesproken door de functietitel Assistent Maître-Sommelier? Laat het je zeker niet afschrikken: we krijgen er namelijk ook heel veel energie van om je hiernaartoe te laten groeien als je nog niet zo ver bent. Kom jij ons team versterken? 

Als Assistent Maître-Sommelier zorg jij ervoor dat iedere gast een onbezorgde, culinaire avond uit beleeft. Op een spontane en ongedwongen manier deel jij jouw passie voor eten en drinken met onze gasten. Die passie breng je over wanneer je onze exclusieve, verfijnde gerechten aan hen presenteert. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Een greep uit het takenpakket van de functie Assistent Maître-Sommelier:

  • Sparringpartner voor onze Maître-Sommelier m.b.t. nieuwe wijnen en wijn/spijs combinaties
  • Wijnen van het wijnarrangement en onze uitgebreide wijnkaart uitserveren en toelichten aan tafel
  • Aanspreekpunt voor de keukenbrigade tijdens het servies en communicatie betreft de uitvraag van gerechten bij onze (open) keuken
  • Operationeel meedraaien in het servies en aansturen parttime en freelancemedewerkers
  • Inwerken van nieuwe medewerkers

Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer! 

Bekijk hier de video: 

 

Vacature: Stage medewerker bediening
Als stagiair(e) bediening zorg jij ervoor dat elke gast een onbezorgde, culinaire avond uit beleeft. Jouw kennis over en passie voor eten en drinken deel je op een spontane en ongedwongen manier met onze gasten. Jij bent onderdeel van de culinaire totaalbeleving en presenteert de exclusieve, verfijnde gerechten op passende wijze aan tafel. Kortom, jij zorgt ervoor dat het onze gasten in het restaurant en op evenementen waar Restaurant Taste! aanwezig is, aan niets ontbreekt.

Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer!