Een mooi gerecht en een goede wijn, het zijn dé ingrediënten voor een culinaire belevenis. De juiste combinatie tussen wijn en spijs haalt immers het beste in beide naar boven. Bij Restaurant Taste! geniet u van een keur aan wijnen uit zowel klassieke wijnlanden als onontdekte gebieden. Altijd passend bij het seizoen, altijd in harmonie met het gerecht. Sommelier Kees Verlaan neemt u met liefde mee in de smaakcombinaties en geeft u aan tafel inzicht in zijn verfrissende keuzes. Bekijk hier alvast onze wijnkaart inclusief de prijzen.

U kunt bij Restaurant Taste! ook kiezen voor een zorgvuldig geselecteerd bierarrangement. Laat u verrassen door de bijzondere vondst bij elk gerecht.
Met het BOB-arrangement, geniet u per gerecht van een half glas wijn of bier.

 • 3 gangen wijn- of bierarrangement / 3 gangen BOB-arrangement
  € 18,00 / € 9,00
 • 4 gangen wijn- of bierarrangement / 4 gangen BOB-arrangement
  € 24,00 / € 12,00
 • 5 gangen wijn- of bierarrangement / 5 gangen BOB-arrangement
  € 30,00 / € 15,00
 • 6 gangen wijn- of bierarrangement / 6 gangen BOB-arrangement
  € 36.00 / € 18,00

Bekijk de volledige wijnkaart.

Wist u dat we ook onze eigen Siener Taste! Riesling serveren? Inmiddels hebben we al een 1.0 Siener Taste! Riesling, 2.0 Siener Taste! Riesling én een 3.0 Siener Taste! Riesling. Elk gemaakt door onze sommelier Kees Verlaan in samenwerking met Peter Siener, van Weingut Siener. Lees hier het verhaal van Kees over zijn ervaringen tijdens zijn weekje stage bij Weingut Siener.

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar.
Ondanks dat restaurant Taste! haar deuren sluit, bent u van harte welkom bij de vernieuwde bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.