Wine

Proef van het goede leven. Met een hapje en een drankje, borrelen in goed gezelschap. Ontdek in een ontspannen sfeer hoe wijn en spijs elkaar versterken. Tijdens een exclusieve High Wine heeft u alle tijd om nieuwe wijnen te proberen en jouw nieuwe favoriet te kiezen.

Elke dag van de week kunt u bij Restaurant Taste! terecht voor een uitgebreide High Wine. Onze sommelier Kees Verlaan heeft de juiste wijnen geselecteerd, die perfect aansluiten bij de zorgvuldig bereide gerechten door onze keukenbrigade, onder leiding van chefkok Roy de Gier.

 Voor €44,50 per persoon geniet u van:

Ontvangst met een glaasje bubbels en een borrelhapje

Drie amusehapjes met bijpassende wijn-spijs combinatie per amuse

Diverse kleine gerechten in de vorm van shared dining met daarbij een glas witte of rode wijn

Uw favoriete ‘High Wine’ gerecht als diner?

Dat kan natuurlijk ook! De gerechten van onze ‘wine’-kaart zijn ook als dinergerecht te bestellen. Uiteraard in een grotere portie.

Einde van het tijdperk Taste!

Na 14 jaar vol memorabele momenten, ontelbare blije gasten en de meest heerlijke gerechten en wijn-spijscombinaties sluiten wij na 23 december onze deuren. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen aanpassen aan alle nieuwe uitdagingen die op ons pad kwamen. Na de lastige coronajaren kregen we te maken met de uiterst krappe arbeidsmarkt en worden we door de energiecrisis geconfronteerd met enorme kostenstijgingen. Ook hier hebben we ons flexibel ingesteld: we zijn aan de slag gegaan met een nieuw, meer toekomstbestendig, concept. We zijn na deze zomer een “fusie” gestart tussen Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Goed doordacht in werkwijze en kwaliteit en de eerste reacties waren dan ook lovend.
Met alle ontwikkelingen van de afgelopen en huidige periode is het, binnen de door onszelf opgelegde kwaliteitsnormen, onmogelijk gebleken om Taste! als rendabel bedrijf te kunnen voortzetten. Met de nodige tranen, moeilijke gesprekken en slapeloze nachten, maar wél met de borst vooruit en een opgeheven hoofd hebben we daarom besloten dat we een punt gaan zetten achter “het tijdperk Taste!”.
We zijn de inzet, betrokkenheid en steun van iedereen die heeft bijgedragen aan ons avontuur enorm dankbaar. De komende weken doen we nog een “afscheidstournee”. Tot en met 23 december zijn we van donderdag tot en met zaterdag geopend voor wie nog een allerlaatste keer wil komen genieten van een ouderwetse avond Taste!-verwennerij. Hopelijk mogen we nog veel van onze vaste gasten in de watten leggen.
Nog een laatste keer genieten van Restaurant Taste!? Maak dan een reservering.